Välj en sida

Våra tjänster

Evenemangsrengöring

Städning före, under och efter evenemang, inklusive konferenser, möten och sociala sammankomster.

Underhåll av utomhusområden

Vi kan hantera allt ifrån bortforsling av skräp och oönskade objekt till gräsklippning och höststädning utomhus.

Fönsterputs

Noggrann rengöring av fönster både invändigt, utvändigt och emellan för klarhet i din vardag.

Flyttstäd

Efter att du tömt bostaden, kontoret eller lokalen gör vi en komplett rengöring av alla ytor som du ska flytta ifrån.   

Byggstäd

Låt oss ta hand om damm, skräp och efterbyggnadsspill så att du kan njuta av det färdiga resultatet utan bekymmer.

Lokalvård

Städning och underhåll av alla typer av fastigheter, affärslokaler, kontor och andra kommersiella utrymmen.

Vad kan vi göra för dig? 

  • Daglig Städning: Vi ser till att din arbetsplats är skinande ren varje dag, skapandes en positiv atmosfär för ditt team.

  • Fönsterputsning: Genom kristallklara fönster skapar vi en ljusare och mer öppen arbetsmiljö.

  • Djuprengöring: Vi tar itu med ingrodd smuts och fläckar, återställer arbetsplatsens fräschör till full potential.
  • Underhåll av utomhusområden 
  • Specialanpassade Tjänster: Vi förstår att varje företag är unikt. Berätta dina önskemål och vi skapar en skräddarsydd städplan som passar dina behov.
Varje vecka (mest populär)

Vårt Veckopaket är utformat för att säkerställa att din arbetsplats hålls i absolut toppskick varje vecka. Med regelbunden städning skapar vi en konsekvent ren och trivsam miljö som ger ditt team den perfekta arbetsplatsen att blomstra i. Oavsett om det är ett kontor, en butik eller en annan arbetslokal, vårt Veckopaket ger en pålitlig och professionell städservice som passar dina behov och schema.

Varannan vecka

Vårt Varannan Vecka Paket kombinerar regelbunden städning med flexibilitet. Det ger dig den nödvändiga fräschören och renheten för att hålla arbetsplatsen i optimalt skick. Perfekt för dem som önskar en balans mellan kontinuitet och möjligheten att anpassa städningen efter behov. Vi anpassar oss efter dig för att leverera en ren och inbjudande arbetsmiljö varannan vecka.

En gång i månaden

Vårt Månadspaket erbjuder en djupare nivå av städning och är idealiskt för att ge din arbetsplats en noggrannare uppryckning. Med denna periodiska renovering och städning tar vi itu med smuts och orenheter som kan ha ackumulerats över tid. Det ger en förlängd känsla av fräschör och bidrar till att upprätthålla en professionell och välkomnande arbetsmiljö.

Oavsett vilket paket du väljer, garanterar vi överlägsen service och enastående resultat. Vårt dedikerade team av proffs arbetar för att skapa en ren och trivsam arbetsplats som stödjer din framgång. Låt oss ta hand om städningen medan du fokuserar på att driva ditt företag framåt. Kontakta oss idag för att skräddarsy det perfekta paketet för dina behov.